Bel ons nu voor een afspraak

0573 - 280 285

Routebeschrijving

Routebeschrijving naar Osteopathie Kaijen in ‘Zorg op 18’
Barchemseweg 18, 7241 JD Lochem

Vanaf Zutphen

Afslag Lochem-West, bij rotonde rechtdoor en bij de eerste verkeerslichten rechtsaf, dit is de Barchemseweg. Vrijwel meteen aan de rechterkant vindt u ‘Zorg op 18’, op nummer 18. Het pand is gesitueerd voor de Lochemse tennisbaan en heeft eigen parkeergelegenheid.

Vanaf Barchem

U bent dan al op de Barchemseweg. Vlak voor de eerste verkeerslichten aan de linkerkant vindt u ‘Zorg op 18’, op nummer 18. Het pand is gesitueerd voor de Lochemse tennisbaan en heeft eigen parkeergelegenheid.

Vanaf Goor

U rijdt rechtdoor Lochem in, richting Zutphen. Op de Nieuwstad bij de kruising met de stoplichten slaat u linksaf. Dit is de Barchemseweg. Vrij snel aan de rechterkant vindt u ‘Zorg op 18’, op nummer 18. Het pand is gesitueerd voor de Lochemse tennisbaan en heeft eigen parkeergelegenheid.

Vanaf Laren

Neem de rondweg Lochem richting Zutphen en dan bij de rotonde linksaf afslag Lochem-West. Bij de rotonde rechtdoor en dan bij de eerste verkeerslichten rechtsaf. Dit is de Barchemseweg. Vrij snel aan de rechterkant van de weg vindt u ‘Zorg op 18’, op nummer 18. Het pand is gesitueerd voor de Lochemse tennisbaan en heeft eigen parkeergelegenheid.

Geregistreerd of in bezit van